Bækkenløsning

Hej Anita

Jeg er gravid og har fået bækkenløsning og jeg har så mange smerter. Læge har sagt jeg skal aflastes for ellers kan jeg ende i kørestol, det er nemlig ikke første gang jeg har bækkenløsning.

Min faste massør, som jeg er rigtig glad for, har sagt nej til at behandle mig da jeg også er hypermobil

og han er bange for at lave mere skade end gavn, han kan dog massere min nakke og skuldre, men det er ikke der problemet er lige nu

Jeg kan se at du arbejder med gravide og vil høre om du kan hjælpe mig

mvh

den strandede hvalen 😉

 

Hej Smukke gravide (vil jeg omformulere dit navn) 🙂

Bækkenløsning, kan være en smertefuld sag alt efter hvor alvorligt det er, nogen har en mild bækkenløsning og kan passe dagligdagen ved at holde et par små ekstra pauser og ellers spise sundt og motionere for at holde kroppen i form til fødslen.

Mens andre som dig har en svære grad.  Bækkenløsning udløses af hormoner vi producere for at slappe sener og bindevæv omkring bækkenet, så det kan udvide sig efterhånden som der skal være plads til det lille nye liv. i nogle tilfælde bliver det hele bare for slapt og man får følelsen af at man taber det hele og det gør også ondt, når det hele synker sådan ned ad kommer iskias nerven tit i klemme og det er derfor man kan få smerter der trækker ned i benene.

Som Bowen terapeut, manipulere jeg ikke med din krop men beder den om at komme tilbage der hvor den burde være.. og få balance i bindevævet så den bedre kan klare graviditeten ind til terminen. I mange tilfælde kan man minimere smerten så den ikke er et problem mere og slipper for at finde smertestillende, der kan bruges som gravid.

Når du kommer på klinikken kan det være en fordel at blive kørt af din partner, da han kan lære et greb, der kan hjælpe dig i dagligdagen efterfølgende.

Skulle du være interesseret i at få naturlig smerte behandling under fødslen, kan jeg også bookes der.

håber du kunne bruge mit svar og givet dig nogle ideer til hvad dine muligheder er.

De varmeste Hilsner

Anita