Om Stausbroe

Stausbroe Bowen terapi er en lille klinik, hvis fornemmeste formål er at hjælpe dig.

Navnet Stausbroe afsted kommer af huset gamle navn, tilbage fra 1777, nemlig Stausbroehuus da det engang var et bomhus, til åen der smyger  sig op ad grunden. Da Bowen terapi handler om at få kroppen tilbage til der hvor den har det bedst, altså tilbage til begyndelse før skader, passede navnet rigtig godt til her.

Jeg har hele livet haft en stor empati og forståelse for andre mennesker, og ville rigtigt gerne være massør eller ligenede, men jeg havde heldigvis ikke muligheden for det da jeg var ung, for fandt senere ud af hvad betydning det har for kroppen at være massør. Jeg er nemlig hyper mobil, specielt i mine hænder og var jeg blevet massør havde jeg formentlig lidt af slidgigt allerede nu..

Men skæbnen skulle at jeg led utrolig meget af migræne fra jeg var helt lille, ca. 5 gode dage om året hvor jeg kunne bukke mig til skoene uden at fremprovokere et anfald… Og en dag møder jeg tilfældigt en massør der lokker mig til at prøve noget nyt hun var ved at uddanne sig i…

Jeg endte med at være være stort set migrænefri, nu kun 8-12 anfald om året..

Jeg måtte bare ud og hjælpe andre… og sådan kom jeg igang og fandt mit kald

Skulle du have et problem som du er i tvivl, om jeg kan hjælpe med, så tøv ikke, kontakt mig og vi finder ud af det.. man skal aldrig opgive før alle muligheder ar prøvet heller ikke med kroniske tilstande.