Knogleskørhed

Hej Stausbroe

Jeg har mange spændinger der driller mig og trænger til at få løsnet op, men mit problem er at jeg også lider af knogleskørhed og slidgigt i nakken.

Jeg tør ikke gå til massør da jeg er bange for at de trykker for hårdt på mig.

Kan du hjælpe sådan en som mig?

hilsen Anne

****

Hej Anne

Det lyder heller ikke rart, og jeg kan sagtens følge dig i din utryghed ved en massør. jeg ville ihvertfald vælge med stor omtanke. da det i nogle tilfælde alt efter hvor hårdt angrebet du er af knogleskørhed.

Som du kan se her på billederne er grebene meget blide, og i mange tilfælde kan man nærmest ikke mærke trykkene, jo blidere jeg kan lave grebet jo bedre er det, da det ikke må gøre ondt at få en Bowen behandling. Du kan se mere om hvorfor og hvad der sker i kroppen her.

Ved at vælge Bowen terapi, vil man ved et behandlingsforløb og i et tilfælde som dit med efterfølgende forebyggelses behandlinger, kunne minimere smerterne, både fra slid og spændinger og i nogle tilfælde fjerne smerten helt. Da der vil blive skabt balance i bindevævet, der bære kroppen (det er ikke knoglerne der skal bære kroppen men bindevævet, kaldet Fascia).

Der ud over hvis du er så uheldig at få et sammenfald, vil Bowen kunne hjælpe med at restituere hurtigere og derved nedsætte perioden med smerter efterfølgende.

Jeg håber du kunne bruge mit svar og er det noget for dig så bare ring og vi finder en tid til dig hurtigst muligt.

De varmeste hilsner

Anita