Kan Bowen terapi hjælpe mig?

Det er der en stor sandsynlighed for.

Dog findes der ikke nogen mirakel midler nogen steder.

Er der nogen der påstår de kan klare alt for alle, ville jeg jeg pænt sige tak for snakken og finde en anden behandler. Jeg kan hjælpe rigtigt mange, men jeg kan stå med to, med samme problem, men kan kun hjælpe den ene, der nemlig ikke to der er ens, så hvordan skulle en behandlingsmetode hjælpe alle?

Her lister jeg en lang række af problemstillinger op, det er bare eksempler som Bowen har vist sig gavnlige ved og mange er ikke nævnt, er dit problem der ikke, så ring og spørg og få en uforpligtende snak og jeg henviser gerne til andre behandlingsformer, hvis jeg har hørt om eller selv har gode erfaringer med det til dit problem.

Denne bemærkelsesværdige teknik kan være effektiv og hurtigt hjælpe med følgende:

Muskulærer og skelet problemer i nakke, skulder, hofte, knæ, ankel ryg og iskiasnerven,

frossen skulder, tennis/golf albue, ensigdig gentaget arbejdsskade og karpaltunnel syndrom.

Piskesmæld og sportsskader.

Holdnings problemer og krops justeringer.

Migræne og tilbagevendende hovedpine.

Bell’s parese, multiple sclerosis, parkinsons og problemer fra slagtilfælde.

Luftvejsproblemer og relaterede symptomer, så som høfeber og astma.

Fordøjelses problemer som irriteret tyktarm.

Gigt

Hormonale,graviditets og fertilitets problemer.

Baby kolik, søvnproblemer, skævheder gråd m.m.

Stress, ME, træthed og søvnproblemer.

Depression, PTSD, angst

Og meget mere…..